Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŠTĚPÁNSKÉ TURNAJE

Štěpánský turnaj 2023 (39.ročník)

Tradičního Štěpánského turnaje letos zúčastnilo 22 hráčů, převážně domácích.

V základní skupinách na žádné velké překvapení nedošlo.

Následovaly losovací čtyřhry vyřazovacím systémem. V nich se nejlépe dařilo dvojici Kolář David - Charvát Vavřinec. Osud má dobrý smysl pro humor, protože na druhém místě se umístila stejná dvojice jako loni, Tomáš Chvátal a Stanislav Vymyslický st.

Třetí místo obsadili Zbyněk Příkaský a Jaroslav Luzum.

Poté se šlo na play-off dvouher a o zápletky nebylo nouze. O první se postaral Patrik Maňák (hráč OS), který v prvním kole vyřadil T. Chvátala (hráče KS1). Na mále měl i Milan Drábek, který prohrával se Stanislavem Vymyslickým (hráčem OS) 1:2, ale na rozdíl od Toma dokázal otočit zápas ve svůj prospěch. Takové štěstí neměl David Kolář, který v prvním kole narazil na "svého" spoluhráče ze čtyřhry Vavřu Charváta. V prvních dvou setech David jasně dominoval a dostal se do vedení 2:0 na sety. Jenže pak přišel zvrat, vyrovnání na 2:2 a tahanice v pátém setu. V něm měl štěstí Vavřa, který nakonec vyhrál 12:10.

Cestu za vítězstvím si vyšlapal Dušan Rybár, letošní posila "A", který bez zaváhání a s rozdílem třídy zvítězil nad svými soupeři. Ve finále pak porazil Zbyňka Příkaského. V boji o bronz uspěl Libor Příkaský, který vyhrál na Jiřím Kuchařičem ml. z Ratíškovic. 

Soutěž útěchy ovládl matador J. Luzum.

Foto: https://pinec-rohatec.estranky.cz/fotoalbum/stepanske-turnaje/2023/

 

 
 

 

Portrét


Poslední fotografie


Výsledky posledního kola



Ježov B - Rohatec B 8:10

Rohatec C - Lužice B 16:2

Statistiky

Online: 1
Celkem: 222503
Měsíc: 2904
Den: 174